Bejelentéshomeopatiastanacsadas
Gyógyír a léleknek ,és a testnek

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A homeopátia egy kétszáz éve létező, nagyon szigorúan szabályozott eljárások szerint készített gyógyszerekkel dolgozó, holisztikus orvostudomány.

Első virágkorát a XIX. században élte, amikor nagy, pusztító járványok dúltak Európa-szerte. A kolera és tífuszjárványokban a homeopátiás kórházakban kezelt betegek 80%-a túlélte a kórt, míg a hagyományosan kezelteknél ez az arány fordított volt. a XX. század elején nagy orvosi felfedezések következtek, és az orvos, a gyógyulás is elérhetőbbé vált a tömegek számára.

Felfedezték az antibiotikumokat, gyógyíthatóvá vált sok addig életveszélyes betegség. Fejlődött a sebészet, a diagnosztika. És gyorsabbá vált a gyógyítás ritmusa. Viszont a XX. század vége felé elértünk odáig, hogy a krónikus betegségek száma megszaporodott, az olyanoké, amit gyógyszerekkel csak enyhíteni lehetett, gyógyítani nem. Bőrbetegségek, allergiák, gyomor és bélproblémák, stb. Ismét előtérbe került a homeopátia, amely a testet és lelket egységként kezeli, pl. a krónikus betegségeknél nemcsak az életminőséget javító tüneti kezelést kínál, hanem megpróbálja felderíteni az okot is, és az okot kezelni. Annyi minden okozhatja a bajt. Lehet családi örökség, kialakulhat egy elfojtott érzelmi trauma után, az állandó stressz hatására, vagy gyógyszerek mellékhatásaként.
Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!